Питання наразі вирішується: Гончарук хоче через суд заблокувати своє звільнення

Верховна Рада збереться на позачергове пленарне засідання 4 березня о 16:00 на вимогу президента України Володимира Зеленського.

До Окружного адміністративного суду Києва (ОАСК) надійшла заява про забезпечення позову, заявником у якому зазначено Олексія Гончарука, відповідачем – голову Верховної Ради Дмитра Разумкова, третьою особою – президента України Володимира Зеленського, повідомляють Патріоти України.

“Позивач просить суд заборонити голові Верховної Ради Дмитру Разумкову до винесення рішення по суті включати додатково до порядку денного позачергового пленарного засідання Верховної Ради 4 березня 2020 року питання про відставку прем’єр-міністра України Олексія Гончарука та/або звільнення кого-небудь із членів уряду”, – повідомляє прес-служба ОАСК.

Гончарук також просить заборонити винесення на голосування порядку денного, який містить питання про відставку прем’єр-міністра та будь-кого з міністрів, заборонити винесення на голосування безпосередньо питання про відставку прем’єра-міністра та інших членів уряду, і оголошувати результати голосування щодо питання.

“Наразі вирішується питання наявності правових підстав для вжиття заходів забезпечення позову”, – зазначають у суді.

Верховна Рада збереться на позачергове пленарне засідання 4 березня о 16:00 на вимогу президента України Володимира Зеленського. Згідно з оприлюдненим порядком денним, на засіданні буде оцінено діяльність правоохоронних органів, а також розглянуто кадрові перестановки в Кабінеті Міністрів України.

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...

На Бахмутський напрямок окупанти перекинули армійську авіацію, ЗСУ не вистачає ППО: У Нацгвардії розповіли про ситуацію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:30

На Бахмутському напрямку ЗСУ зараз дуже важко. Після Авдіївки, противник перекинув туди основні зусилля, зокрема бронетехніку, живу силу та армійську авіацію. Про це розповів Офіцер секції планування бригади "Рубіж", Майор НГУ Дмитро Кожубенко в етері ...