"П*здец! Я таких прилетов не помню с 2017-го!... били из Донецка": Що повідомляють з Авдіївки про обстріл окупантів (відео)

ЗСУ після деяких зволікані, за свідоцтвами місцевих мешканців завдали удар у відповідь в район донецького аеропорту

Як повідомлялося, сьогодні, 28 серпня, війська РФ здійснили обстріл цивільної інфраструктури Авдіївки із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм і артилерії калібру 122 мм.

Місцеві жителі, волонтери та журналісти від самого ранку публікують у соцмережах інформацію про обстріл, деяки з котрих наводять Патріоти України.

Так користувачка твітера Сич Авдія пише, що не пам'ятає такого обстрілу з 2017 року.


Журналістка Анастасія Нагірна також опублікувала кілька відео, на яких можна почути звуки обстрілів і видно чорний дим.

Як повідомлялося, за фактом обстрілу Авдіївки порушено кримінальне провадження. У штабі ООС зазначили, що на обстріл російсько-окупаційних військ наші воїни надали адекватну відповідь, припинивши вогневу активність противника.

Було б бажання: Польща здатна закрити небо над західними регіонами України, - Повітряні сили

понеділок, 29 квітень 2024, 12:56

Польща має системи протиповітряної оборони великого радіуса дії Patriot, тож технічно здатна закрити небо над західними регіонами України. Але в першу чергу для цього потрібна політична воля. Про це сказав речник командування Повітряних сил ЗСУ Ілля Єв...

"Мені достеменно відомо": Цимбалюк розповів, навіщо Навальний повернувся до Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 12:30

Російський опозиціонер Олексій Навальний повертався в Москву із упевненістю в тому, що росіяни на руках понесуть його до Кремля. Таку заяву в інтерв’ю "Главкому" зробив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України. Журналіст додав, що раніше вв...