Радіорозвідка засікла: До обстрілу автобуса під Харковом причетні 35 осіб (відео)

Частині затриманих оголосили підозру за статтею "замах на вбивство".

Правоохоронці оголосили підозру 14 затриманим після обстрілу мікроавтобуса біля селища Люботин, під Харковом. Про це розповів на брифінгу начальник поліції Харківської області Валерій Сокуренко, передають Патріоти України.

Він зазначає, що до інциденту причетні щонайменше 35 людей. Частині затриманих оголосили підозру за статтею "замах на вбивство". Іншим - за статтею "хуліганство", тому що не всі стріляли.

"Була здійснена радіорозвідка, і на сьогоднішню хвилину у нас є прізвища, адреси, телефони ще 35 громадян, які мають до цього відношення. Деяких з них вже затримано сьогодні, на цю хвилину. Я можу сказати, що це п'ятеро", - додав Сокуренко.

Він підкреслив, що підозрювані приїхали на двох машинах - Mitsubishi і Volkswagen. На місці стрілянини, за словами начальника поліції Харківської області, до цих пір відбуваються слідчі дії.

"Іноді ворог може здійснювати дії": Ворожі ДРГ намагаються проникнути на Харківщину - чи є загроза для Харкова

четвер, 2 травень 2024, 14:49

Упродовж минулого тижня були зафіксовані спроби прориву російських диверсійно-розвідувальних груп до Харківської області. Втім, навряд чи це становить загрозу для самого Харкова. Про це в телемарафоні повідомив речник Нацгвардії Руслан Музичук, передаю...

Під прицілом: Американський генерал пояснив, що стане першочерговими цілями для ATACMS

четвер, 2 травень 2024, 14:38

Надані союзниками ракети Atacms допоможуть ЗСУ завдавати точних ударів по російських штабах, логістиці та артилерії ворога на лінії фронту та в Криму. Український Генштаб також знайде найкращі цілі для літаків F-16. Про це розповів колишній командувач ...