Радник глави МВС розповів, хто стоїть за чутками про новий "штурм Києва"

За словами Андрусіва, у росіян зараз немає сил для нової атаки на Київ / t.me/KyivCityOfficialУ МВС зазначають активізацію окупантами інформаційної кампанії про нібито підготовку Росією нового "штурму Києва". Радник міністра Віктор Андрусів в ефірі 24 каналу пояснив, що сьогодні оперативна обстановка навколо білорусько-українського кордону не виглядає так, ніби там є сили для вторгнення, передають Патріоти України.

"Це - інформаційна операція чистої води, адже ніяких сил, які могли б зробити такий маневр - у росіян немає", - коментує Андрусів повідомлення про нібито можливість нового штурму Києва.

За його словами, російські окупанти своєю гігантською армією не можуть взяти Сєвєродонецьк, у них і близько немає сил не тільки для "штурму", а хоча б для руху в бік Києва.

Джерело: 24 канал

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...