Ракетний удар Росії по Одесі: Реакція ООН вразила відверто фальшивим "співчуттям"

Організація Об'єднаних Націй засудила ракетні удари по Одесі 23 липня, втім, і жодного слова не згадала про Росію. Про це йдеться у заяві управління ООН з координації гуманітарних справ (OCHA) у Twitter, передають Патріоти України.

"Сьогодні одесити знову прокинулися від звуків вибухів. Удари були по історичному центру, пошкодивши будинки, собор і залишивши вбитих і поранених мирних жителів. Міжнародне гуманітарне право чітко стверджує: цивільні особи та цивільна інфраструктура не ціль", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, за останніми даними, через ракетну атаку загинув чоловік, ще 22 осіб – травмовані. Чоловік був 1974 року народження, його посікло осколками. Серед травмованих – четверо дітей: 11, 12 та 17-ти річних, повідомили у МВС.

Обізвав співгромадян "свинями"?: Дуда постане перед судом через невдале висловлювання про поляків

неділя, 29 вересень 2024, 19:14

Президент Польщі Анджей Дуда постане перед судом через невдале висловлювання про поляків. Засідання заплановано на 2025 рік. Про це повідомляє Fakt, передають Патріоти України. Справа стосується коментарів Дуди щодо глядачів фільму Аґнєшки Голланд «Зел...

Вугледар опинився у лещатах: Експерт оцінив загрозу прориву ворога в місто

неділя, 29 вересень 2024, 18:47

Ситуація довкола Вугледара в Донецькій області доволі складна. За певними даними, зосереджено понад 15 тисяч особового складу російської армії. Про це розповів військовий оглядач Денис Попович, передають Патріоти України. "Сьогодні було повідомлено про...