"Разове населення": З 1 вересня 2022 року Пенсійний фонд РФ зупиняє виплати материнського капіталу в Дагестані, Бурятії і Татарстані

"Публікую новину, про яку поки що замало кажуть, а тому наскільки це підтверджено - ще сказати важко. Виглядає досить логічно, звісно, що росіяни про це трубити не будуть, а тому новина має право на життя. Принаймні нам, українцям, тепер можна це обговорювати, і бажати, щоб це було правдою", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Отже, мова про Татарстан, Бурятію та Дагестан. З 1 вересня 2022 року Пенсійний фонд росії зупиняє виплати материнського капіталу в цих регіонах, бо (!!!) відсутня необхідність подальшого стимулювання їх регіональних демографічних показників. Той, хто отримав сертифікати після 1 квітня 2022 року - з серпня теж нічого вже не отримає. Зараз це такі цифри як 524 тис рублів на першу дитину, і 168 тис на другу. В принципі якщо на випивку - вистачить. На Ладу Каліну - треба почекати, щоб діти виросли, з дитсадка одягати на них військову форму, фотографувати зі зброєю, в школах накачувати фальшивою історією, потім віддати на війну і купити за загиблу дитину якусь автівку російського автопрому. Деталей на яку все рівно колись не вистачить, по бездоріжжю їздити вистачить на рік-два. Ну і баста. "Коротко і ярко".
Скрін цього документу приєдную. І що би там насправді не було - давайте подивимося на факт фактичного знищення путіним населення Бурятії. Саме представники таких регіонів були надіслані в Україну як м'ясо. Звідки такий нацизм у росіян до бурятів, дагестанців, татар - не наші проблеми, але ж факт залишається фактом.
"Разове населення". Виросли, були кинуті на війну, там вбиті - "спасібо, больше вас тут нє надо". Тут саме час жителям Татарстану, Бурятії та Дагестану замислитись - а чи справді вам треба таке до себе відношення? І чи не час від'єднатись від Москви, яка витирає об вас свої ноги?
А ще крутиться думка вже деякий час, не можу не написати. Чому росіяни вивезли до себе наших дітей? Фактично вкравши їх. По-перше, на цьому заробляють названі батьки,я кі приймають в сім'ї діток сиріт. Гроші невеликі, але якщо не напружуватись і отримати якийсь прибуток - для росіян саме те.
По-друге, подивіться, хто працює в Росії на керівних посадах середньої ланки, тобто там, де треба відповідати за якийсь технологічний процес? Це ж українці. На росії є багаті люди, яким українці розкручують бізнес та несуть відповідальність - а перші отримують прибуток. І є найнижча ланка, яка через раз не виходить на роботу, бо бухає. А працює на заводі хто? Якийсь Литовченко, Ярмоленко, Петренко - закінчення на "-ко". Тобто нащадок перевезеного до росії українця. Інші росіяни нерідко аморфні особи, які якось заробляють, але мріють про Європу та США. Вся сфера айтішників тощо. Вони потім штурмують прикордонників в Мексиці, щоб транзитом до Америки, і б'ються в істериці, коли їх не пускають. Задати б питання, чому ти тут, чому не на росії - ... Ну, це питання риторичне.
Ось і вимальовується картинка. Якщо на думку деяких лапотних світ тримається на росії - то сама росія тримається на українцях. А дагестанці та буряти, виходить, їм цікаві "на раз". Нехай роблять висновки".

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...