Разумков відізвався на заклик Кравчука про відкликання заборони парламентом проведення виборів на Донбасі

Внести зміни до українського виборчого законодавства вимагали представники Росії на останній зустрічі Тристоронньої контактної групи в Мінську.

Місцеві вибори на окупованих територіях Донбасу й Криму провести неможливо. Про це у неділю, 23 серпня, заявив голова Верховної Ради Дмитро Разумков після церемонії підняття прапора перед будівлею парламенту в Києві, повідомляють Патріоти України.

Він зазначив, що лист Леоніда Кравчука з проханням переглянути заборону проведення виборів на Донбасі й у Криму - вже в Раді. Його розглядатиме відповідний комітет. Та сам спікер - проти.

Внести зміни до українського виборчого законодавства вимагали представники Росії на останній зустрічі Тристоронньої контактної групи в Мінську. Кравчук оформив їхню вимогу в звернення до парламенту.

Разумков вважає, що 25 жовтня для виборів на окупованих територіях - зарано. "Не виконані ті умови, про які ми з вами всі говорили. Я завжди говорив, вибори потрібні, питання в тому, чи ви можете їх там провести, забезпечити всі демократичні аспекти проведення виборів, підрахунок голосів, доступ всіх політичних сил до виборчого процесу", - сказав Разумков.

Джерело: ТСН.ua

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...