Рейтинг вище, ніж у Зеленського: "Слуга" Шевченко розповів бацькі Лукашенко, що українці хочуть його собі президентом (відео)

Депутат Верховної Ради від "Слуги народу" Євгеній Шевченко заявив у Мінську Олександру Лукашенку, що того більше третини українців хочуть бачити своїм президентом, зазначають Патріоти України.

"Для мене це дуже висока честь. Навіть з точки зору дипломатії, коли президент держави приймає простого депутата - це дуже знакова подія для мене.

Ми зараз переживаємо те, що переживали за часів Київської Русі, коли було роздроблення і зовнішній фактор-вектор заважав, і нас, братські народи, поділяли, потім ми втрачали державність і були під гнітом іга і так далі.

я хочу висловити свою позицію, чому я так себе веду. Це не просто, тому що я так один. Так, це моє внутрішнє переконання. Я вважаю, що Україна і Білорусь це два найближчих народи. І хто б не був при владі, що б не відбувалося, ніколи цей народ не розділити ...

І соціологія це показує, що українці... люблять Білорусь і білоруський народ, і вони внутрішньо, навіть ті, хто не може сказати цього , вони чинять опір тому, що відбувається. Я просто висловлюю думку цих людей... Соціологія показує, що на сьогодні 36% українців хотіли б бачити Вас своїм президентом України. Це ж не просто так, це соціологія, це наука.

Тому ті заяви, які роблять деякі наші політики, - це неприпустимо. І чому я це роблю, це небезпечно, це не вітається, я зараз приїду - а все ЗМІ, безумовно, будуть на мене бруд лити ... Вся політика, яка спрямована на руйнування зв'язків економічних, дружніх з сусідами - ніколи нічого доброго Україні не принесе", - каже українофоб.

Довідково: За результатами опитування КМІС, 36% українців довіряють Лукашенку, але противників у Лукашенка в Україні ще більше. Крім того рейтинг довіри не корелюється 100-процентно у бажання обрати президентом.

Передісторія:

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...