Релігійні війни третього тисячоліття: Турецькі ісламісти з вигуками "Аллаху Акбар" розгромили церкву у Відні

Подія поставила "на вуха" не лише поліцію, але і уряд та усю країну, де не звикли до таких дій емігрантів

30 жовтня близько 50 осіб ісламістських радикалів турецького походження влаштували погром у католицькому храмі Святого Антонія Падуанського у столиці Австрії, повідомляють Патріоти України з посиланням на місцеві видання.

Нападники вигукували "Аллаху Акбар", штовхали лавки і сповідальню. Заступник настоятеля церкви викликав поліцію, проте молоді люди встигли сховатися до приїзду правоохоронців.

У земельному відомстві з охорони конституції вважають, що винуватцями нападу стали радикально налаштовані ісламісти, які неодноразово привертали до себе увагу. Поліції вже вдалося встановити особи десяти нападників.

"Всі християни повинні мати можливість вільно і безпечно сповідувати свою віру в Австрії! Ми будемо рішуче продовжувати боротьбу проти політичного ісламу і не проявляти тут помилкової терпимості", - написав після інциденту канцлер Австрії Себастьян Курц у twitter.

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...