"Режим Лукашенка крутить разом із путінським грандіозну операцію з дезінформації", - Арестович

Радник голови ОП Олексій Арестович розповів, що режим Лукашенка крутить з путінським грандіозну операцію з дезінформації - "загроза вторгнення білоруської сторони". Таку думку він висловив у розмові з російським правозахисником Марком Фейгіним, передають Патріоти України.

"Реальної загрози немає. Для того, щоб її створити, білоруська армія не менше місяця-півтора повинна мобілізуватися... вона не здатна зробити це без російських військ. А їх там немає, є тільки обслуговуючий персонал... всі ці страшні казки, що Білорусь зараз вторгнеться, це один з найбільш попсових мемів цієї війни", - сказав він.

Також він заявив, що для повноцінного нападу з боку Білорусі потрібно ще 15-20 тисяч російських військ, яких зараз там немає. "Загрози нападу з Білорусі в найближчі тижні немає. Коли вона буде, я одягну чорне, буду посилено підморгувати і скажу "вкрай висока ймовірність", - додав він.


Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...