Резніков показав, як ЗСУ застосовують САУ від Франції і Данії (відео)

Воїни Збройних сил України активно застосовують на фронті французькі 155-мм самохідні артилерійські установки CAESAR. Ці САУ Сили оборони отримали від Франції і Данії. Кадри переміщення САУ, зняті нашим захисником, у своєму Twitter поширив міністр оборони України Олексій Резніков, передають Патріоти України.

Він подякував партнерам за надану військову допомогу. "Коли російський окупант лягає спати, він не знає, що CAESAR вийшли на нічне полювання, яке видасться на славу. Але він наляканий. А боягузи вмирають багато разів перед справжньою смертю", – написав глава Міноборони.

На ролику, який він опублікував, видно, як наші військові перевозили САУ CAESAR та готували їх до роботи. Усе це відбувалося в нічний час, аби приховати озброєння від зайвих очей.

Голова МЗС Латвії пробігла півмарафон заради збору коштів на дрони для захисників України

неділя, 19 травень 2024, 21:17

Міністерка закордонних справ Латвії взяла участь у Ризькому марафоні задля збору коштів на дрони для України, та подолала дистанцію півмарафону – 21 кілометр. У суботу Байба Браже оголосила, що зареєструвалася на дистанцію 21 км, що буде першим її півм...

"Постраждали 13 людей": У міноборони РФ заявили про обстріл Білгородщини

неділя, 19 травень 2024, 20:54

Російське міністерство оборони заявило про нібито знищення 4 повітряних засобів над Білгородською областю. Водночас відомо про буцімто 13 постраждалих. Про це повідомляє міноборони РФ, передають Патріоти України. "Близько 19:00 мск припинено чергову сп...