Резонанс тижня. Таки вбивство? Пересадили із іншого авто: Таксист, який віз перед смертю Полякова, змінив покази і визнав брехню

Адвокат таксиста, в машині якого виявили бездиханне тіло депутата Антона Полякова, заявив, що його підопічного побили у відділку за дачу неправдивих свідчень. Про це він ексклюзивно розповів журналістам ТСН, передають Патріоти України.

«Він дав покази. Він не знав і не міг знати, чи вони щось вживали, чи не вживали. Він збрехав, що він підібрав його на транспортній зупинці, а насправді, йому його підвезли із іншої машини і попросили доправити додому. От і все. Спершу він вирішив не вплутувати інших людей, тому сказав, що забрав із зупинки і віз. От хлопці його і наказали. Але слідів немає, експертиза не покаже», - заявляє адвокат.

Проте чоловік заявляє, що з боку правоохоронців все були і інші порушення, адже замість трьох годин у відділку, він провів майже добу і це суперечить законодавству. До того ж приховували від адвоката, де його допитують і коли звільнять. Але вирішили, що до правоохоронців позиватись не будуть. «Він звичайних хлопець і просто хоче жити», - додав адвокат.

Водночас адвокат підтверджує, що попередні покази, що до машини померлий депутат сів у свідомості, але майже одразу у нього почалася нудота і ніби конвульсії шиї. Тож водій порушив правила, щоб доправити до лікарні. В цей час його і зупинила поліція, і поки депутату надавали допомогу правоохоронці, таксист зателефонував до швидкої.

Як сало відомо журналістам ТСН, таксист виявився із кримінальним минулим. Від 2017 він підсудний за ст. 149 ч. 2 (торгівля людьми). «08.11.2017 о 17.00 год перебуваючи в аеропорту «Бориспіль», здійснив переміщення людей через державний кордон України, з метою їх експлуатації, з використанням обману, вчинені повторно, за попередньою змовою групою осіб. 16.11.2017 року з СУ ГУНП надійшла інформація за фактом встановлення додаткового епізоду про переміщення 20.10.2017 року до Туреччини з метою надання сексуальних послуг громадянки В.А. С. 1998 р.н», - йдеться в справі.

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...