Результат перевершив усі очікування: У "ДНР" порівняли рівень зарплат в Україні та ОРДЛО

Жителі окупованої частини Донбасу активно обговорюють інформацію про порівняння зарплат в ОРДЛО і на території Донецької області, яка залишилася під контролем українського уряду. З'ясувалося, що зарплати в "ЛДНР" більш ніж в 2 рази нижче, ніж українські аналоги. Інформацію опублікували в пабліку Макіївки і Донецька в соціальній мережі "ВКонтакте", де жителі окупованого міста емоційно коментують порівняння зарплат, передають Патріоти України.

За офіційними даними, на підконтрольній Україні території Донецької області середня зарплата в травні 2021 року склала 14 457 гривень. На території ОРДЛО середня зарплата становить лише 5 711 гривень. "То есть житель Мариуполя или Краматорска получает в среднем $525, а Донецка или Макеевки $212, да и то, если задержек с выплатами нет", - зазначають адміністратори Донецького пабліка.

Новину прокоментував відомий український журналіст і блогер Денис Казанський. За його словами, навіть на окупованій території Донбасу вже не можуть заперечувати очевидне: за 7 років окупації регіон ОРДЛО значно деградував. "Такие посты все чаще появляются в пабликах "ДНР". Отрицать очевидное уже невозможно. В Украине к жителям Донбасса намного более человечное отношение, чем в "народных республиках". Единственное, что тут не написали, ничтожную зарплату в ОРДЛО еще и платят с задержкой в 5 месяцев", - коментує публикацію Казанський.

У ворога за добу значно поменшало артилерії та автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 24 квітня

середа, 24 квітень 2024, 7:54

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.04.24 орієнтовно склали:

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...