Результати, яких довго чекали: В Україні офіційно обрали вже 20 мерів

На всіх виборчих дільницях завершено процес підрахунку голосів виборців та складання відповідних протоколів ДВК.

У неділю, 25 жовтня, в Україні пройшли місцеві вибори, станом на 16:00 30 жовтня, встановлені результати голосування щодо 20 мерів міст. Про це повідомляється на сайті ЦВК, передають Патріоти України.

"За інформацією, що надійшла до Секретаріату Центральної виборчої комісії від територіальних виборчих комісій і розміщена на офіційному веб-сайті ЦВК, станом на 16:00 30 жовтня 2020 встановлені результати місцевих виборів з виборів депутатів 64 місцевих рад (8 - міських, 15 - селищних , 41 - сільської) в 23 регіонах. Крім того, визнані обраними 84 голів (20 - міських, 17 - селищних, 47 - сільських) також в 23 областях", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на всіх виборчих дільницях завершено процес підрахунку голосів виборців та складання відповідних протоколів ДВК. Майже всі дільничні виборчі комісії передали ці протоколи в сільські, селищні та міські ТВК.

Цей процес триває лише в двох регіонах, в менш 0,2% дільничних виборчих комісій від загальної кількості: у Вінницькій області - 30 ДВК, а також в Одеській області - 27 ДВК (тільки за підрахунком голосів виборців з виборів депутатів районної та обласної ради ).

Разом з тим продовжується уточнення протоколів про підрахунок голосів виборців окремих ДВК і проведення повторного підрахунку голосів виборців окремими територіальними виборчими комісіями.

Також відбувається передача протоколів про підсумки голосування по виборах депутатів районних і обласних рад від ТВК територіальних громад в районні та обласні територіальні виборчі комісії. У всіх регіонах України районні ТВК прийняли 682 таких протоколів, що становить понад 45,4% від загальної кількості. У свою чергу обласні ТВК прийняли 503 протоколи (більше 36,8%).

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...