Рідні не можуть повірити: У День Незалежності помер екс-нардеп, який був депутатом п'ятьох скликань ВР

Сьогодні, у День Незалежності України, помер екс-нардеп, який був депутатом п'ятьох скликань ВР, Володимир Бондаренко. Про це повідомив у Facebook народний депутат України Іван Крулько (фракція "Батьківщина"), передають Патріоти України.

Він зазначає: "Пішов з життя великий патріот України, народний депутат України 5-х скликань, багаторічний голова Київської міської "Батьківщини" Володимир Бондаренко".

Колега по партії і по роботі в міській раді Києва Тетяна Меліхова написала: "Пішла з життя близька мені людина - Володимир Дмитрович Бондаренко. Патріот України, Народний депутат України, депутат Київради декількох скликань, голова депутатської фракції "ВО "Батьківщина" у Київраді, голова Київської міської державної адміністрації, голова Київської міської партійної організації "ВО "Батьківщина", активний учасник Помаранчевої революції та революції гідності. Засновник етнокомплексу "Українське село"…. Все неможливо перелічити. Надійний друг, гарний сім‘янин"

Володимир Бондаре́нко народився 4 грудня 1952 в селі Охіньки Чернігівської області Народний депутат України II, III, IV, VI та VII скликань, голова КМДА з 7 березня по 25 червня 2014 року, був депутатом Київської міської ради, керував Київським міським осередком партії ВО "Батьківщина".

Відбити партнера у Росії? Макрон закликав Європу оновити економічні зв’язки з Китаєм

понеділок, 6 травень 2024, 8:56

Президент Франції Емманюель Макрон заявив, що європейським країнам потрібно оновити економічні зв’язки з Китаєм. Про це пише Bloomberg, передають Патріоти України. За словами французького лідера, Європа хоче більше взаємності в економічних зв’язках з К...

Росіяни дуже добре готуються": Берлінська назвала чотири фактори, які ослабили Україну

понеділок, 6 травень 2024, 8:49

Провали в мобілізації, затримка з постачанням зброї від США, нарощування військово-промислового комплексу (ВПК) Росії на противагу недостатньому нарощенню виробництва зброї та снарядів в Україні зробили нашу країну ослабеною. Таку думку висловила керів...