"Бавовна" налякала не на жарт: Росія може перекинути більше сил у Крим і цим відволікти свої війська від лінії фронту, - ISW

Російська окупаційна "влада" в Криму, ймовірно, розглядає можливість посилення безпеки на півострові після атак на військову інфраструктуру. Такі заходи можуть відвернути сили РФ від лінії фронту, передають Патріоти України.

Так вважають аналітики американськогоІнституту вивчення війни (Institute for the Study of War, ISW). Раніше "гауляйтер" Михайло Развожаєв, який називає себе губернатором Севастополя, заявив, що всі служби безпеки міста працюють у режимі "підвищеної готовності" та контролюють в'їзди.

За його словами, севастопольці попросили окупаційну адміністрацію посилити патрулювання міста й встановити нові блокпости, "повернувши півострову режим безпеки", який нібито був після його захоплення Росією у 2014 році.

Раніше в ISW оцінювали, що окупанти задіяли у війні проти України всі типи сил безпеки, враховуючи Росгвардію, як бойові сили. І щоб "захистити" Крим, ймовірно, їм потрібно буде відвернути їхню частину від лінії фронту та від обов'язків щодо "надання безпеки" в інших місцях.

"Нездатність Росії зупинити напади на окупований Крим також може викликати громадське невдоволення у російському суспільстві. Один російський блогер розкритикував їх за те, що вони не використовували більше засобів радіоелектронної боротьби (РЕБ) після першої атаки безпілотника 31 липня", – кажуть аналітики.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...