Росія не відмовилась від наміру забезпечити сухопутний коридор до Криму, - Веніславський

Росія не відмовилась від наміру забезпечити сухопутний коридор до Криму, відрізавши південно-східні регіони України.Про це заявив народний депутат, член Комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський під час брифінгу, передають Патріоти України.

"Ворог намагається оточити угрупування наших сил у районі Сєвєродонецька та Лисичанська. Інший напрям удару ворога – оточити район Бахмута, Соледара. Наші військові всіляко цьому протидіють. Також напружена ситуація на Харківщині, де ворог підвозить резерви через окуповані міста. Також поновився наступ в районі міста Слов’янськ. Тобто Росія не відмовилась від наміру забезпечити сухопутний коридор до Криму, відрізавши південно-східні регіони України", - зазначив народний депутат.

Також Веніславський розповів, що, за даними розвідки, в Запорізькій та Херсонській областях окупант мінімізував вогневе ураження наших Збройних сил та намагається максимальних зусиль докласти для спорудження фортифікаційних споруд, які зроблять складнішим контрнаступ та звільнення наших територій.

"В рамках міжнародних поставок нам потрібно ще більше далекобійної артилерії, яка здатна вражати опорні пункти ворога на великій відстані, від 40 до 300 кілометрів. Наразі ведуться такі переговори", - наголосив член Комітету ВРУ з питань нацбезпеки, оборони та розвідки.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...