Росія опублікувала список недружніх країн: України у ньому немає (документ)

Уряд Росії затвердив список країн, які роблять «недружні дії» щодо РФ. До списку ввійшли дві країни: США та Чехія. Документ опублікували на офіційному інтернет-порталі правової інформації Росії, інформують Патріоти України.

З розпорядження уряду слідує, що посольству Чехії дозволили взяти на роботу 19 людей, які перебувають у Росії. А ось посольству США не можна наймати на роботу нікого з Росії.

Створити перелік «недружніх» країн уряду у кінці квітня доручив президент Росії Володимир Путін. Він обмежив дипмісії таких країн у можливості наймати співробітників з Росії. Це сталося на тлі дипломатичного конфлікту між Росією і Чехією.


Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...