Росія перетворює Токмак на головну опору другої лінії оборони, - розвідка Британії

Росія перетворює окуповане місто Токмак Запорізької області на головну опору своєї другої лінії оборони. Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії у Twitter (X), посилаючись на дані розвідки, передають Патріоти України.

"Імовірно, що в останні дні російські сили зміцнили їхню оборону довкола окупованого міста Токмак на півдні України, яке розташоване приблизно на відстані 16 км за межами нинішньої лінії фронту", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, напевно, що Росія розгортає додаткові блокпости, протитанкові оборонні їжаки і викопує нові окопи, що здійснюється російською 58-ю загальновійськовою армією.

"Токмак готується стати стрижнем другої головної лінії оборони Росії. Покращення міської оборони імовірно вказує на дедалі більшу стурбованість Росії через український тактичний прорив першої головної лінії оборони з півночі", - наголошується у зведенні розвідки.

Аншлаги Кобзона сьому добу поспіль, у ворога й посилена утилізація артилерії: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 травня

понеділок, 20 травень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.05.24 орієнтовно склали:

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 8:00

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики) л...