"Росія успішно висадила десятки солдатів": Окупанти увійшли в Красногорівку, - BILD

Російські окупанти увійшли до міста Красногорівка Донецької області. Про це повідомляє аналітик німецького видання BILD Юліан Рьопке з посиланням на аналіз відкритих даних, зокрема відеозаписів, передають Патріоти України.

Красногорівка знаходиться за 20 км на захід від Донецька поблизу села Старомихайлівка. До війни у місті жило близько 15000 осіб.

Судячи з кадрів з місця подій, російські війська увійшли туди на бронетехніці з південного сходу з-під Мар'їнки, перетнувши залізничну лінію.

"Поки не з'являться докази зворотного, доводиться припускати, що Росія успішно висадила десятки солдатів на півдні Красногорівки й тепер займає кілька житлових районів на південь і на північ від залізничних шляхів", - пише Рьопке.

Куди поділася перша лінія оборони на Харківщині та хто відповідав за фортифікацію - заява ОВА

четвер, 16 травень 2024, 7:26

Після початку наступу російської армії на Харківщину 10 травня Сили оборони України відступили на декілька кілометрів вглиб території. За кілька днів війська РФ окупували десяток прикордонних сіл, перш ніж їх просування пригальмували українські захисни...

Ніяк інакше? Група Єрмака-Расмуссена назвала крайню дату вступу України в НАТО

четвер, 16 травень 2024, 6:22

Міжнародна робоча група з безпекових питань та євроатлантичної інтеграції України Єрмака-Расмуссена пропонує встановити чіткі часові межі вступу нашої держави до НАТО. Група підготувала пропозиції, в яких назвала крайню дату вступу України до Північноа...