Росіяни були в шоці: Команда КВК із Білорусі на росТБ показала, що Крим - це Україна

Команда заявила, що прийняла рішення відмовитися від виступу на анексованому півострові, оскільки автоматично втратить можливість відвідувати Україну.

Команда КВК з Білорусі "Діти Тьюрінга" під час виступу на російському телебаченні показала, що Крим є територією України, не дивлячись на російську окупацію. Фотографія була опублікована в соціальних мережах і викликала велику кількість коментарів користувачів, передають Патріоти України.

На скріншоті трансляції російського "Першого каналу" користувачі соціальних мереж помітили, що під час виступу команди на екрані позаду сцени показувалася карта Росії, на якій Крим вказаний як частина України. "Команда КВК "Діти Тьюрінга" (Білорусь) показала на російському "Первом канале", що "Крим - це Україна!", - коментує фото користувач, який його опублікував.

У соціальних мережах звернули пильну увагу на команду після того, як вона офіційно відмовилася виступати в 1/4 КВК, проведення якого було заплановано в Криму. Команда заявила, що прийняла рішення відмовитися від виступу на півострові, оскільки автоматично втратить можливість відвідувати Україну. При цьому вони готові в'їхати в Крим через українську територію, але епідемія коронавіруса серйозно ускладнила пересування. "Молодці. Білоруси завжди були нашими братами", - коментують користувачі вчинок білоруської команди.

Готовий на 95%: У Раді розповіли, що буде із новим законопроєктом про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:44

Законопроєкт про мобілізацію станом на четвер, 28 березня, готовий на 95%. Комітет Верховної Ради України з національної безпеки, оборони та розвідки закінчив розгляд 4051 з 4266 правок до документа. Але це не означає, що він готовий до голосування. Пр...

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...