Росіяни думають, що їх не покарають, але помиляються: Окупанти катували цивільного струмом (відео 16+)

Російські окупанти катують цивільне населення в Україні. Відео опублікував блогер Сергій Стерненко, передають Патріоти України.

"Херсонщина. Російські нацисти показали закатованого електричним струмом чоловіка. Вони звинувачують чоловіка в тому, що він нібито забрав речі російського окупанта, коли той загинув. Російські військові катують цивільних і самі публікують докази своїх злочинів. Вони думають що їх не покарають. Але вони дуже сильно помиляються", - зазначив Стерненко.

Закатованого росіянами чоловіка звати Сергій Морозов, він називає своє ім'я на відео. Сергій цивільний, у своєму профілі у Fb вказує, що працює на залізниці, пише Стерненко.


Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...