Росіяни масовано обстрілюють Україну: В "УЗ" повідомили, як курсують потяги і чи працюють вокзали

"Укрзалізниця" попередила про можливі затримки поїздів західного напрямку у зв'язку з ушкодженням контактної мережі після обстрілу РФ. Резервні тепловози вже готуються забезпечити безперервний рух. Про це повідомили в "УЗ", передають Патріоти України.

У компанії запевнили, що всі залізничні вокзали попри пуски ракет росіянами працюють у штатному режимі на висадку та посадку, пасажири в укриттях.

"Ми продовжуємо тримати руку на пульсі, резервні вагони готові до подачі у разі необхідності. Додаткові рейси — за потреби — будуть оголошені на офіційних каналах Укрзалізниці", - інформує Укрзалізниця.

Щодо Києва, то в УЗ повідомляли, що станом на 9 годину ранку всі поїзди в Києві прибувають та вирушають за графіком, а кільцева електричка продовжує рух столицею за розкладом.

"Вокзал відчинено для пасажирів із квитками, підземні укриття працюють, очікування на рейс можливе в укриттях", - йдеться в повідомленні пресслужби.

Україна під обстрілами

Зранку 10 жовтня росіяни активізували свій терор щодо мирного населення - одразу у декількох містах України пролунали вибухи. Наразі відомо, що обстріляли росіяни Запоріжжя, Дніпро, Київ, Хмельницький, Львів, Тернопіль, Житомир та інші міста.

Намагання Путіна вести війну в дусі 19-го століття - це жахлива стратегія, - міністр оборони США

понеділок, 20 травень 2024, 22:00

Намагання російського диктатора Володимира Путіна вести загарбницьку війну проти України в дусі 19-го століття – це жахлива стратегія. Про це міністр оборони США Ллойд Остін сказав на брифінгу після засідання Контактної групи з питань оборони України (...

"Я не буду говорити публічно, що я можу порадити": Топ-посадовці США уточнили, чи можуть ЗСУ бити по Росії американською зброєю

понеділок, 20 травень 2024, 21:15

Американські топ-посадовці США уточнили, як Збройні сили України можуть застосовувати надану зброю американського виробництва. Відповідні заяви зробили голова Об’єднаного комітету начальників штабів США генерал Чарльз Браун та міністр оборони США Ллойд...