Росіяни в паніці через "плани" американців зруйнувати Кримський міст

Російський пропагандист впевнений, що військове співробітництво США та України дало можливість українській армії отримати "адаптувати свої організаційно-штатні структури до ведення бойових дій проти армії, побудованої за зразком російської".

Кримський міст. Фото: РБК.

Кримський міст можуть зруйнувати американські військові. Причому загроза для споруди з боку морського спецназу США цілком реальна. Ця новина поставила на вуха російських пропагандистів і жителів РФ - фанатів "руского міра", зазначають Патріоти України.

За словами історика і журналіста Юрія Селіванова, в американських засобах масової інформації давно ведеться жвава дискусія на тему про те, яким саме способом слід знищити Керченський міст. Хоча, каже пропагандист, на сьогоднішній день публічно озвучуються лише "безневинні" версії: наліт авіації, ракетний удар або таран з допомогою суден-брандерів.

"Однак можливість дій проти цього об'єкта силами навченого таємним операціям морського спецназу публічно не обговорюється. Що швидше вказує на високу ймовірність такого сценарію, ніж на його нереальність", - упевнений Селіванов.

Російський пропагандист впевнений, що військове співробітництво США та України дало можливість українській армії отримати "реальну практику сучасної війни" і "адаптувати свої організаційно-штатні структури до ведення бойових дій проти армії, побудованої за зразком російської".

"Крім того, така співпраця цілком може досягти, якщо вже не досягла, стадії спільного оперативного планування і практичної реалізації бойових завдань, в ситуації, коли і якщо будуть прийняті відповідні політичні рішення. І, в цьому сенсі, таємна операція морського спецназу проти Кримського моста цілком може опинитися в числі першочергових", - пише у своїй статті Селіванов.

Користувачі мережі в своїй більшості вважають, що пропагандист правий і Росії може бути непереливки.

  • Я давно говорив, що наша армія нікуди не годиться!
  • Ви про що?! Американських морських котиків зупинить Адмірал Кузнєцов! Особистою персоною:)
  • Одні неприємності від того мосту! І потрібен він нам був, щоб зараз переживати?

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...