Росіяни завдали ударів по Кременчуку - в ОВА повідомили цілі окупантів

Російські військові 10 жовтня обстріляли об'єкти енергетичної інфраструктури в Кременчуцькому районі. Було завдано росіянами три удари. Про це розповів голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін,передають Патріоти України.

"Під час останньої повітряної тривоги ворог завдав три удари по об'єктах енергетичної інфраструктури в Кременчуцькому районі. Всі служби працюють над відновленням", - написав він у Телеграм.

Нагадаємо, Росія 10 жовтня завдала масованого ракетного удару по низці міст України, зокрема по Києву, Запоріжжю, Харкову, Львову, Тернополю, Дніпру та іншим населених пунктах. Внаслідок атак зафіксовані людські жертви.

П'ять років... і далі

понеділок, 20 травень 2024, 20:19

Я зрозумів, певне, навіщо Банкова через речників і пул телеграм-анонімок так підігріває тему легітимності Володимира Зеленського на посаді Президента України. Не лише, щоб звинуватити опонентів у «розхитуванні човна під час війни». Для звинувачення опо...

Підприємцю з Куп'янська винесли вирок за співпрацю з росіянами (фото)

понеділок, 20 травень 2024, 20:14

Червонозаводський районний суд Харкова виніс вирок власнику продуктової бази у місті Куп'янськ Сергію Ганусу. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді трьох років ув'язнення, позбавлення права займатися господарською роботою на дес...