Російські шпигуни від імені Шмигаля намагалися обдурити директора компанії Baykar. Однак українська розвідка підсунула ворогу "свиню" (відео)

'Чекісти' Путіна провалились через низький професіоналізм, відзначають в ГУР

ГУР МО зірвало провокацію росіян проти генерального директора компанії Baykar Defence Халюка Байрактара.

Дослівно: "Росіяни спробували зв’язатися з одним із засновників компанії Baykar defence, яка виробляє знамениті безпілотники Байрактар, Халюком Байрактаром. Розмова велась від імені українського прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, відеозображення якого, власне, було створено за допомогою технології deepfake.

Щоправда, замість очікуваної розмови з паном Халюком, росіянам "пощастило" поспілкуватися з не менш фейковим "секретарем компанії Baykar".

Розвідка відзначає низький рівень підготовки російських оперативників, які кілька разів викрили себе під час розмови.

Окупанти намагалися дискредитувати співпрацю між Україною та Туреччиною.

Дзвіночок "Слузі народу": Блінкен у Києві закликав Україну не стати схожою на Росію

середа, 15 травень 2024, 7:15

Держсекретар США дав сигнал про що говоритиме на найближчій зустрічі з Володимиром Зеленський, даючи змогу як слід підготуватись давати відповідь на давно поставлені колективним Заходом питання щодо реформ. 14 травня Держсекретар США Ентоні Блінкен під...

"Я вкотре підтверджу свою головну версію": Черник оцінив, чи здатна РФ розпочати наступ на Сумщину

середа, 15 травень 2024, 6:48

РФ цілком може почати ще один новий наступ зі свого кордону в напрямку Сумщини, як раніше вони це зробили у Харківській області. Так вважає полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник. "Цілком можливо, чому ні. Загалом вздовж...