Російські "зуби дракона" не страшні: У мережі показали ефектні кадри з британським танком Challenger 2 (відео)

Російська окупаційна армія в очікуванні контрнаступу ЗСУ намагається захиститися фортифікаційними спорудами, зокрема, "зубами дракона". У паніці загарбники розставляють сотні залізобетонних пірамід уздовж лінії фронту та сподіваються, що таким чином вони зупинять техніку українських воїнів, передають Патріоти України.

Однак українські захисники вмить розвінчали надії росіян на "зуби дракона" за допомогою британських танків Challenger 2. Відповідне відео з'явилося в Telegram.

Українські військовослужбовці показали, що танк Challenger 2 змітає всі перепони на своєму шляху, зокрема, хвалені окупантами "зуби дракона". Навіть ці захисні споруди не в змозі зупинити бронетехніку української армії.

Challenger 2 – основний бойовий танк третього покоління сухопутних військ Сполученого Королівства, який стоїть на озброєнні армій Британії та Оману, а тепер і України.

Екіпаж Challenger 2 складається із 4 осіб. Танк має запас ходу 550 км і може розвивати максимальну швидкість до 59 км/год. Оснащений 120-міліметровою танковою гарматою L30A1 завдовжки 55 калібрів.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...