"Російський Гітлер виявився двієчником. Але ідіот з ядерною палицею - це не просто ідіот", - Валетов

"Щодо інтерв'ю Путіна, в якому він одразу ж перехопив ініціативу у Такера Карлсона та розпочав історичний екскурс. Ми всі дарма вважали "Недоросля" Фонвізіна комічним персонажем. Недоук з ядерною зброєю - це проблема світового масштабу", - таку думку у власному телеграм-каналі висловив український письменник Ян Валетов, передають Патріоти України.

"Я дуже сумніваюся, що ті "історичні аспекти", які цей жалюгідний чоловічок виставляв як привід для вбивства кількох сотень тисяч людей, мають хоч якесь відношення до дійсності, але те, що лідер 140-мільйонної країни може нести таку псевдоісторичну пургу в розрахунку, що його аудиторія це проковтне, говорить багато про що. У тому числі і про його аудиторію.

Світ має спиратися на закони, на міжнародні угоди, на кордони, визначені цими угодами, а не на вигадки малограмотного "хронографічного плоскоземельця", який заявляє права Москви на Київ, старшого за 800 років.

Проблема відсутності базової освіти, на жаль, не чисто умоглядна. Ідіот з ядерною палицею - це не просто ідіот. Все це було б просто смішно, якби через малоосвіченість і обмеженість кремлівського сидельця не гинули люди. А вони гинуть.

Я переконаний, що заявлені "історичні" причини насправді мають до війни вкрай опосередковане відношення. Привід та причина, як відомо, речі різні. Але якщо цей російський гітлерок вирішив повчити нас історії, то дати йому оцінку можна і потрібно. Він – двієчник".

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...

Москва в паніці надзвонювала в Вашингтон: Пентагон відмовив Україну від секретної спецоперацію на території Росії, — NYT

субота, 27 липень 2024, 13:01

ЗСУ нібито збиралися провести операцію в глибокому тилу ворога. З цього приводу міністр оборони РФ телефонував главі Пентагону, що, як зазначають американські журналісти, досить незвично. На початку липня міністр оборони США Ллойд Остін отримав проханн...