"Російський народ - братній": Нардеп від "Слуги народу" вважає, що з РФ потрібно "жити дружно" (відео)

Микола Тищенко впевнений, що у війні винні виключно "російські керівники".

Народний депутат від партії Слуга народу Микола Тищенко вважає, що російський народ – друзі українців, і жити потрібно у доброму сусідстві. Нардеп в інтерв'ю журналістці Раміні Есхакзай на YouTube-каналі, передають Патріоти України.

Конфлікт на Донбасі може бути нескінченним, якщо не провести демократичні вибори. За його словами, "російський народ – наші друзі", але керівники РФ "тягнуть у безодню, в розрив", і до них дуже багато питань.

"...дуже важливо, щоб наші сусіди ... прокинулися, щоб вони згадали, що ми колись були братніми народами, щоб вони згадали, що, якщо хтось претендує на право бути старшим братом, то в сім'ї старші ніколи не ображали молодших, а навпаки – захищали", – сказав політик.

Тищенко додав, що потрібно провести демократичні вибори, забрати український кордон та возз'єднати сім'ї. "І якщо цього не станеться, то цей конфлікт буде нескінченний. Він невигідний нікому. Ми маємо жити у доброму сусідстві...", – заявив співрозмовник.

Висловлювання Миколи Тищенка про Україну та Росію можна послухати з 37:06

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...