Ротару розброду: "Розп**дівся, ти глянь на нього", - Цимбалюк та Шарій зчепилися в мережі

Роман Цимбалюк та Анатолій ШарійУкраїнський журналіст Роман Цимбалюк і блогер, кандидат у депутати Верховної Ради 9-го скликання Анатолій Шарій посперечалися в мережі через Росію. Так, на своїй сторінці у Twitter Шарій опублікував пост, у якому висловився проти співачки Софії Ротару, яка збирається на гастролі в РФ, і Цимбалюка, який є спеціальним кореспондентом УНІАН у Москві і живе там із сім'єю, зазначають Патріоти України.

"Ротару поедет зарабатывать в Россию. Цымбалюк предпочитаеи, чтобы свн родился в России и имел право на гражданство. И только пророссийский Шарий до сих пор не едет на день в Москву, хотя безумно хочет походить по Красной площади и поесть в тамошних чудовищно вкусных ресторанах", – написав кремлівський пропагандон з литовською пропискою, отриманою як жертва переслідування режиму Януковича.

На це Цимбалюк у своєму Facebook-акаунті відповів, що всі його діти є громадянами України. "Анатолий, мои дети рождаются там, где живу я. У меня с этим строго. Такой опытный и популярный блогер как ты должен знать, что в РФ гражданство не выдаётся «по праву почвы». Это не США. Открою тебе секрет: все мои дети граждане Украины, автоматически, независимо от места рождения. Не веришь - документы из консульства кину.

По поводу ресторанов: это не самая козырная страна с точки зрения гастрономии, а на Красную площадь посмотреть приезжай, там скоро ёлку поставят и карусели!

Журналіст додав, що місце проживання не визначає світогляд людини. Він також натякнув, що Шарій нібито "топить за Росію", хоча сам живе в Європі.

Кстати, место жительства никоим образом не определяет мировозрение человека. Можно топить за Рашу и живя в Европе. Это высший пилотаж.", – написав українець.

На пост Цимбалюка Шарій відповів у Telegram. "Ромо, у всіх дітей, народжених всюди, є громадянство України, звичайно ж. Потім виходить друге і консульство до відома не ставиться. І не приплітай право ґрунту сюди, це тут причому", – написав пропагандон, котрий воліє витрачати московські гроші у Європі, а не перебиратись у "родную говень", зі всіма малоприємними наслідками.

"Рома, у всех детей, рожденных везде, есть гражданство Украины, конечно же. Потом получается второе и консульство в известность не ставится. И не приплетай право почвы сюда, это тут причем. По поводу «топить за Рашу» я полагаю, что ты кариозный рот раскрыл в мой адрес. Рома, ты получаешь в этой презрительно «Раше» деньги, жрешь за них и пьешь. Но искренне ее ненавидишь. А я топлю исключительно таких, как ты. Но с переменным успехом, ибо эта субстанция не тонет. В следующий раз захочешь поумничать перед своими лохами - приводи примеры «топления за Рашу», звезда рос пропаганды, друг Захаровой. Расп*делся, ты просмотри на него", – брутально додав Шарій.

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...