Розставляють капкани для Х**ла? У Зеленського назвали нові місця для зустрічі з Путіним

Українська сторона розглядає Єрусалим або столицю Австрії Відень як місця для проведення зустрічі президента Володимира Зеленського з главою Росії Володимиром Путіним. Про це з посиланням на джерела повідомило видання "НВ". За його словами, погодження порядку і місця майбутнього саміту дипломатичними каналами вже почалося, а активна фаза підготовки переговорів очікується після травневих свят, передають Патріоти України.

"У Нетаньягу (Беньямін, прем'єр Ізраїлю. – Ред.) довірчі відносини з нами і з Росією. Тому Єрусалим – хороший варіант. Є й інший – Відень. Обидва місця по-своєму підходять із погляду безпеки й гарантування рівноправності сторін", – пояснив співрозмовник видання.

Він також заявив нібито про витоки з росЗМІ, що "після згоди Путіна провести переговори, але тільки в Москві, Зеленському було запропоновано дату 9 травня". "Це робиться у пропагандистських цілях. 9-го або на іншу дату, в Москву, Зеленський навряд чи погодиться. Ми не будемо реагувати. Наша мета – не переговорюватися, а домовитися з Путіним про закінчення війни на прийнятних для України умовах", – заявило джерело.

Щодо Ватикану, про що говорив раніше президент, той зазначив, що це просто "була відповідь на запитання італійських журналістів: чи міг Ватикан стати таким місцем". "Теоретично, звичайно, міг. Фактично – реалізувати складніше", – підсумував інформатор.

Водночас "Інтерфакс-Україна", теж посилаючись на джерела, повідомило, що місцем зустрічі Зеленського і Путіна може стати також Туреччина. "Розглядається декілька. Різні країни пропонують свої майданчики, тому що світ зацікавлений у вирішенні конфлікту на Донбасі. Я не можу сказати конкретно зараз про Відень в Австрії, але Ізраїль і Туреччина теж розглядалися як можливе рішення", – пояснив співрозмовник агентства.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...