Розстріляв поліцейських і двох жінок через дріб'язкову відмову: Спливли нові подробиці трагедії в Лимані

Стали відомі нові подробиці резонансного розстрілу двох поліцейських і двох цивільних жінок у Лимані на Донеччині. Як відомо, в цьому гучному вбивстві підозрюється військовослужбовець, передають Патріоти України.

"За попередніми даними, йдеться про мобілізованого військовослужбовця, який був у нетверезому стані. Військовий хотів, щоб одна з жінок, пенсіонерка, який близько 90 років, когось до себе підселила. Але жінка відмовлялася, після чого виник конфлікт і сталося вбивство", – повідомили ТСН.ua джерела в правоохоронних органах.

Нагадаємо, раніше про обставини вбивства офіційно повідомила пресслужба ДБР. "Вранці 21 січня 2024 року в місті Лиман слідчо-оперативну групу поліцейських викликала місцева мешканка через конфлікт з військовослужбовцем. Через певний час із поліцейськими, які виїхали на виклик, зник зв’язок, і о 8 ранку на місце події поїхала інша група. На місці трагедії правоохоронці виявили тіла двох своїх колег з вогнепальними пораненнями та тіла двох цивільних жінок – пенсіонерки та її доньки", – повідомило ДБР.

Підозрюваного було затримано по гарячих слідах. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Військовослужбовцеві загрожує довічне ув’язнення.

Зеленський призначив нового командувача Сил спеціальних операцій

четвер, 9 травень 2024, 13:54

Президент Володимир Зеленський підписав указ щодо звільнення Сергія Лупанчука з посади командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ. На його місце призначили Олександра Трепака. Про це йдеться на сайті Офісу президента, передають Патріоти України. "Звільни...

"Усі запаси віддають російським військовим": В окупованому Луганську виникли проблеми з пальним через удар по нафтобазі

четвер, 9 травень 2024, 12:41

Після удару по нафтобазі у тимчасово окупованому Луганську у російських загарбників спостерігаються серйозні проблеми із паливом. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у Telegram в четвер, 9 травня, передають Патріоти України. "Нафтобаза...