Розуміння ситуації щодо втрат у Росії зростає: Скільки матерів та дружин окупантів вже звернулися до МВС України

Матері та дружини російських солдатів активніше звертаються до Міністерства внутрішніх справ, аби дізнатися, де перебувають їхні сини або чоловіки. Тож розуміння щодо втрат у Росії зростає. Ще масовіше це відбулось на початку березня. Зараз кількість таких дзвінків стабілізувала. Про це 24 каналу розповів радник глави Міністерства внутрішніх справ Віктор Андрусів, передають Патріоти України.

За його словами, станом на 8 травня, вже приблизно 12 тисяч звернень прийшло на лінію довіри, яку створили спеціально для громадян Росії. "Понад 20 тисяч звернень ми отримали з спеціального бота з телеграм-каналу "Ищи своих", – додав Андрусів.

Він пояснив, що до Міністерства внутрішніх справ здебільшого звертаються жінки або матері зниклих російських солдатів. У них немає жодної інформації від російського керівництва.

"Ми питаємо: "Чому ви не питаєте у своїх", а вони відповідають: "Нам брешуть". Тобто є таке розуміння, враховуючи обсяги звернень – воно зростає", – заявив радник очільника МВС.

На його думку, росіяни починають розуміти, що їм брешуть.

Джерело: 24 канал

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...