Разумков дивується підлості "слуг", котрі вирішують долю "батька-засновника" партії в Трускавці без його участі

Разумков

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков, якого рідна фракція «Слуга народу» не покликала на з'їзд до Трускавця, обурюється. Разумкову здається несправедливим, що колеги не дали йому слова і вирішили відставку спікера обговорити у нього за спиною. Про це голова ВР заявив в ефірі «Свободи слова Савіка Шустера», зазначають Патріоти України.

«Деякі функціонери, мої колеги, вирішили, що мені там (у Трускавці) не треба бути. Я вважаю, це несправедливо, це неправильно… Я завжди був на (засіданні) фракції „Слуга народу“. Думаю, коли розглядається питання відставки спікера, варто було б його послухати… Коли все відбувається за моєю спиною — це здається, м'яко кажучи, непорядним», — заявив Разумков.

Нагадаємо, фракція «Слуга народу» зібралася на «великий з'їзд» в Трускавці. Дмитра Разумкова на захід не покликали, оскільки формально спікер Ради не входить у фракцію. За деякими даними, на з'їзді будуть переконувати депутатів проголосувати за заміну голови Верховної Ради.

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...

Ворог не пройде: Прикордонники зупинили штурм окупантів у Харківській області (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:57

Українські прикордонники зупинили штурм російських військ в Харківській області, передають Патріоти України. "Влучними пострілами з 100-мм гармати прикордонники бригади "Сталевий кордон" зупинили штурм окупантів у Харківській області", - йдеться у пові...