"С такой авоськой можно и за картошкой!": Мережа вибухнула через "оригінальну" маску нардепа в Раді (фото)

Ліза Богуцька вирішила бути не такою, як усі, і одягла "засіб захисту" в сіточку.

Нардеп від партії "Слуга народу" Єлизавета Богуцька відзначилася оригінальною захисною маскою від коронавірусу, яка обурила українців, про що вони активно пишуть в мережі. Про це повідомляє "Баба і кіт" в Facebook, передають Патріоти України.

Богуцька прийшла в Раду в масці - яка має лише одну таку назву, а за фактом вона ні від чого не захищає. Нардеп вирішила бути оригінальною і одягла засіб захисту в сіточку, особливо дивно це виглядає на тлі інших нардепів, які перебувають у неї за спиною в залі Верховної Ради в одноразових захисних масках, як і слід згідно з правилами карантину. В мережі пишуть, що рожева маска Богуцької нагадує авоську.

"Ні, а це точно не фотошоп? Якщо ні, то вона ж явно на голову слабка. Що тоді ось це робиться в Раді", "Який кінець, дороги і все інше така і маска", "Просто у неї багато авосьок, ось і пошила", "Креативно, дихати легко і закон не порушує, не прописано яка маска повинна бути, просто повинно бути", "Це авоська. Раптом в маркеті картоплю по акції викинуть", "Господи і ці люди пишуть закони за якими нам жити", - пишуть в мережі.


Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...