Сатанинське саможерство скреп: У в'язниці Донецька убитий антиукраїнський блогер Болотін

Офіційного підтвердження даної інформації від окупаційної влади немає.

Олександр Болотін. Фото: скріншот з відео.

В окупованому Донецьку в тюрмі був убитий відомий антиукраїнський блогер Олександр Болотін. Про його смерть розповіла користувач Світлана Кукулевська на сайті "Самвидав", повідомляють Патріоти України.

У повідомленні зазначено, що смерть сталася у в'язниці "Ізоляція", яка розташована в Донецьку. Кукулевськая заявила з посиланням на власні джерела, що в минулий понеділок, 11 травня, коли російські найманці святкували день річниці так званої "ДНР" співробітники в'язниці вигнали на вулицю і почали бити прутами арматури всіх без винятку ув'язнених. Жінка відповіла, що Болотін нібито чинив опір і помер на місці. Офіційного підтвердження даної інформації від окупаційної влади немає. Кукулевська як ньюсмейкер до появи цієї публікації була невідома.

"Жена Александра Болотина, Надежда, неоднократно заявляла, что к Александру не допускают абсолютно НИКОГО, в том числе и ее. Режим этой жесточайшей и тотальной изоляции Болотина от внешнего мира был обусловлен тем, что его регулярно и жестоко избивали; обезображенного до неузнаваемости Александра (он тогда был еще жив) - нельзя было никому показывать, иначе бы палачи Болотина могли бы моментально оказаться на его месте", - пише жінка.

Сам Болотін давно відомий своєю проросійською позицією і регулярно критикував Україну на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Пропонуємо один з фрагментів його листування про Україну.




Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...

"Ще не пізно...": Адмірал НАТО прокоментував просування росіян на фронті

середа, 8 травень 2024, 23:08

Попри просування російських сил на полі бою Україна все ще може виграти війну. Про це заявив голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер в інтерв'ю бельгійському мовнику VRT, передають Патріоти України. Бауера вважає, що для України «ще не пізно...