​Селфі на фоні Кремля і анекдот про "обіср*них бандерівців": Бізнесу невістки Кернеса оголосили бойкот в Україні

У Мережі розгорається скандал навколо київської бізнесвумен Юлії Привалової. Українці закликають бойкотувати компанію Yaro, засновницею та власницею котрої є Юлія Привалова. Як повідомляли Патріоти України, Привалова днями опублікувала пост на своїй сторінці в Instagram, в якому радісно позує на Красній площі в Москві на тлі Кремля і знущається над українцями.

Зараз сторінка Привалової закрита. Жінка є невісткою нині покійного екс-мера Харкова Геннадія Кернеса. Однак українофобці це вже не допоможе.

Хвиля обурення обрушилася на ту, котра живе за рахунок «обіср*них бандерівців». Українці закликають до бойкоту її компанії Yarо.

"У Києві є така компанія Yarо, пропонує здорове харчування. Але у компанії засновниця, яка, здається, не дуже здорова, тобто захворіла окупантами і антиукраїнськими анекдотами. Я купував їх продукцію. Більше не буду і вас закликаю. Такі "хвороби" лікуються тільки гривнею. Надійно ", - написав у Facebook депутат Верховної Ради Володимир Ар'єв.

Багато людей підтримали таку думку." Бойкот продукції українофобів. Обійдуться без наших грошей. Але, "Яро"! В нас війна! Наші території захоплені Росією і перетворені в гетто. Люди гинуть! Вам не соромно? Нехай в Росії і продають свій продукт. Шкода. Смачні були цукерки. Яке прикре сам***бство.

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...