Сепари та вата: У Золотому відведення ЗСУ підтримують ті, "хто за мир за будь-яку ціну" (відео)

Проукраїнське населення боїться говорити на камеру, а ті, хто виступає проти відведення ЗСУ, одразу стають словесною мішенню для опонентів.

Відведення українських підрозділів у районі міста Золоте (Луганська область) підтримують ті, «хто за мир за будь-яку ціну». Однак саме їхню думку вирішила транслювати прес-служба Міноборони, висвітлюючи настрої та події у місті, зазначають Патріоти України.

«Треба вивести війська. Треба комусь зробити крок назад, і потім справа піде. А якщо стануть лобами, як зараз стоять, справи не буде», – заявив один з мітингувальників.

У сюжеті зазначається, що проукраїнське населення боїться говорити на камеру, а ті, хто виступає проти відведення ЗСУ, одразу стають словесною мішенню для опонентів.

«Є люди, які проти, але вони бояться говорити. Є дуже багато людей, які при відведенні ЗСУ ляжуть під танки. Я буду з ними», – каже одна з жінок, яка проти відведення військ.
Джерело: ТСН.ua

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...