"Северный Казахстан - это казахская земля": В Алмати росіянам нагадали, чиї Оренбург, Астрахань та Саратов

Казахські ЗМІ опублікували кілька фотографій акції, спрямованої проти імперських заяв Росії.

Між Росією і Казахстаном продовжує розпалюватися скандал через висловлювання депутата російської Думи В'ячеслава Ніконова про те, що "Казахстану раніше не існувало", а значну частину його територій складають подарунки з боку Росії, інформують Патріоти України.

У відповідь на заяву російської сторони в Алмати казахстанські активісти вивісили банер на паркані консульства РФ з написом "Північний Казахстан - це казахська земля!". Про це повідомляють інформаційні агентства з посиланням на повідомлення головного редактора казахської версії журналу Forbes Kazakhstan Бахитжана Бухарбая, яку той зробив на своїй сторінці в соціальній мережі.

Казахські ЗМІ опублікували кілька фотографій акції, спрямованої проти імперських заяв Росії. При цьому казахстанський журналіст зазначив, що Казахстану варто пред'явити вимоги на Оренбург і оголосити його казахською землею. "Мені здається, треба було вже йти далі і написати "Оренбург - казахська земля". Тоді б вийшла симетрична відповідь. Як би не було, хлопці молодці", - написав він. "Окремо варто згадати Оренбург, Астрахань, Тюмень, Саратов", - коментують його слова казахи.


Вже утримують близько 35-40 осіб: У Вовчанську росіяни прикриваються полоненими українцями як "живим щитом" (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:42

Російські окупанти у Вовчанську беруть місцевих мешканців у полон, після чого утримують їх у підвалах, щоб використати як живий щит. Про це в етері національного телемарафону повідомив керівник слідчого управління поліції Харківської області Сергій Бол...

Про мотивацію

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:26

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...