"Съездить в Сочи пушечному мясу больше не получится": Руськомирівських "ополченців" біометрично заскрепили від поїздок до Росії

Держава-агресор відкрито гидує "защітніками руского міра от нєгров НАТО". "Героям Новоросії" з місцевого елементу таким чином прописано вмирати від куль та снарядів "київської хунти", а не загиджувати своєю присутністю "Вєлікую і прєкрасную Росію"

"Обдроченці" мають жити, вмерти і бути утілізованими в тому "чудовому світі", котрі вони з Путіним і створили

Представники «МГБ ЛНР» відправили в російську столицю звіт про успішне виконання завдання про збір біометричних даних членів НЗФ «народной милиции ЛНР». При цьому відбитки пальців зібрані у всіх підрозділів «ЛНР». Про це повідомляють підконтрольні ОРДЛО інформаційні ресурси, зазначають Патріоти України.
Як уточнюється, база даних використовуватиметься російськими спецслужбами для ідентифікації особистостей при спробі несанкціонованого перетину кордону з Росією. Так, ресурс зазначає:
«То есть, грубо говоря, всем военнослужащим НМ ЛНР (местным и приезжим из России) съездить в СОЧи в Россию не получится».
У багатьох «руководителей народной милиции ЛНР» є два паспорти громадянина РФ. Зробити другий дуже складно, але - реально.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...