Ще одне опитування фіксує зниження рейтингу Зеленського і його партії, Разумков росте

Рейтинг Володимира Зеленського знижується. Про це свідчитьі дослідження, яке оприлюднив Центр Разумкова, зазначають Патріоти України.

Якби вибори президента відбулися найближчої неділі, за Володимира Зеленського готові проголосувати 25,7% тих, хто визначився і прийде на вибори. У серпні за даними Центру Разумкова таких було 28,8%.

Натомість росте рейтинг Дмитра Разумкова. Якщо у серпні за нього були готові проголосувати 2,3%, то тепер 8,8% тих, хто визначився і прийде голосувати, свідчть дані центру імені його батька.

За Петра Порошенка готові голосувати 14% тих, хто визначився і прийде на вибори.

Далі йдуть Юрій Бойко - 11,7%, Юлія Тимошенко 10,1%, Євген Мураєв 6,3%, Ігор Смешко 5%.

"Порівняно з кінцем липня-початком серпня 2021 року знизилася електоральна підтримка Зеленського (з 19,5% до 17% серед усіх опитаних). Порівняно з кінцем липня-початком серпня зріс рівень електоральної підтримки Разумкова (з 2% до 6% серед усіх опитаних)", - відзначають соціологи Центру Разумкова.

Рейтинг партії "Слуга народу" порівняно із серпнем обвалився на 5%. Зараз за неї готові проголосувати 21,6%, тоді як у серпні партію Зеленського підтримували 26,6% тих, хто визначився і готовий прийти на вибори.

"Європейську Солідарність" підтримують 15,8% тих, хто визначився і піде на вибори.

Далі йдуть ОПЗЖ - 12,9%, "Батькіщина" - 11,1%, "Наші" - 6,4%, "Сила і Честь" - 6%.

"Порівняно з кінцем липня-початком серпня 2021 року знизилася електоральна підтримка партії "Слуга народу" (з 17% до 14% серед усіх опитаних). Порівняно з січнем 2021 року знизився рівень електоральної підтримки партії "Опозиційна платформа — За життя" (з 14% до 8% серед усіх опитаних), що частково може бути пояснено появою у списку партій, який пропонувався респондентам, партії "Наші", яка орієнтується на той самий сегмент виборців, що й ОПЗЖ.

Порівняно з січнем 2021 року на статистично значущому рівні знизилася електоральна підтримка партії "Голос" (з 2% до 0,3% серед усіх опитаних) та "Опозиційного блоку" (з 0,9% до 0,3%), що також частково може бути пояснено появою в опитувальнику відповідно Партії Сергія Притули і партії "Наші", - зазначають соціологи.

Рівень електоральної підтримки інших політичних партій з початку цього року не змінився на статистично значущому рівні.

Як відомо, останнє опитування КМІС також зафіксувало суттєве зниження рейтингів Володимира Зеленського та партії "Слуга народу".


Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...