"Ще один принизливий копняк підірвав би цю суміш": Піонтковський назвав умову падіння режиму Путіна

Знищення Кримського мосту стане кульмінацією процесів боротьби за владу в Росії. Ці процеси вже йдуть і в будь-якому разі саме вони призведуть до падіння поточного режиму Путіна. Але руйнація Кримського мосту може значно пришвидшити їх, передають Патріоти України.

Так вважає відомий політолог Андрій Піонтковський. Він стверджує, що війну Кремль вже програв, і саме цей програш і призвів до процесів боротьби за владу в Росії.

За словами Піонтковського, за владу в РФ воюють три групи, "які ненавидять одна одну" і, відповідно, звинувачують у програші війни (хоча слово "програш" поки що сторони не використовують).

"Це армія, Путін і його ресурс ФСБ, і так званий пригожинський народний рух. Ще один принизливий копняк Путіну, на мою думку, підірвав би цю суміш. Я маю на увазі знищення Кримського мосту. Ось ця ситуація в Москві, цей конфлікт трьох груп і знищення Кримського мосту остаточно переконають росіян, що "цар несправжній", – каже політолог.

Піонтковський впевнений, що Путін, який намагається зберегти своє місце у владі, зараз переймається не скільки війною, скільки пошуком "цапа-відбувайла".

"Та війна, яку Путін оголосив 24 лютого – Київ за тиждень, а потім щоб НАТО відступило вглиб Європи – ця війна вже програна назавжди. Путінське угруповання вже відступило. Путін намагається зберегти владу в країні, яка програла війну. Для цього йому потрібно назвати інших винуватців", – зазначив політолог.

США можуть надати Україні далекобійні ракети? У Пентагоні пояснили свою позицію

четвер, 5 вересень 2024, 0:30

Політика США щодо обмежень на використання наданої ними зброї для ударів углиб російської території залишається незмінною. Про це на брифінгу у вівторок, 3 вересня, повідомив речник Пентагону, бригадний генерал Патрик Райдер, передають Патріоти України...

Стежив за будинком наміченої жертви за наказом ФСБ: ЗМІ назвали особу екснардепа, який готував замах на Гордона

середа, 4 вересень 2024, 23:25

До замаху на українського телеведучого Дмитра Гордона може бути причетним колишній народний депутат VII скликання від "Партії регіонів" Віталій Грушевський. Згідно з даними розслідування, група, до якої він, як підозрюють, входив, окрім замаху, готувал...