"Що цей ненормальний наробив?": Генерал назвав реальний сценарій усунення Путіна від влади в Росії

Російський президент Володимир Путін у РФ може бути усунутий тими, хто незадоволений тим, що російська влада почала повномасштабну війну проти України. Незадоволені владою будуть активно працювати проти путінського режиму, коли він буде явно ослаблений, розповів колишній голова Служби зовнішньої розвідки України генерал Микола Маломуж, передають Патріоти України.

"Перед нападом і навіть після нападу було багато противників такого сценарію (в Росії - Ред.)... навіть представники генералітету, військові, представники ФСБ, розвідки говорили: "Що цей ненормальний наробив?" Мається на увазі Путін... вони тоді розуміли, на що Путін пішов - що всі агресивні дії, початок війни, це, по-перше, абсурд, а з іншого боку - це, звичайно, програш системний через жертви, через величезні проблеми", - сказав експерт.

Маломуж підкреслив, що кількість людей, які підтримують концепцію засудження режиму, зростає у всіх сферах. "...у розвідці, тому що там, як правило, більш-менш зібраний інтелектуальний потенціал... Росії, вони на порядок вище, ніж ФСБ, хоча ФСБшники це теж розуміють, розуміють багато військових, зіткнувшись з реаліями на полі бою...", - заявив Маломуж.

Генерал додав, що "це потенціал, який буде працювати проти режиму Путіна в разі вже явного ослаблення". "...і момент, я прямо скажу коли це буде, - момент наступальних операцій стратегічного рівня - на сході і на півдні. Це буде вже, звичайно, масовий рух ось цих всіх тих, хто сумнівається, опозиції, десь між ними переговори, в плані, яка їхня буде доля, а доля через усунення Путіна", - підкреслив експерт.

За його словами, "це може бути юридично, фізично, за станом здоров'я - це різні схеми для того, щоб отримати індульгенцію для себе, сказавши, що ми ж усунули Путіна, який намагався застосувати ядерну бомбу". "Ось ми його усунули..., а зараз тримаємо режим, стабільність Росії, щоб не було неконтрольованої ситуації, тому ми готові до переговорів. Такий сценарій реальний...", - вважає експерт.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...