"Щоб зберегти життя наших дітей": Після "бавовни" окупанти в Луганську вимкнули мобільний інтернет

Після серії вибухів у Луганську окупаційна влада вирішила вимкнути в місті мобільний інтернет - нібито заради безпеки. Про це повідомив ватажок угруповання "ЛНР" Леонід Пасічник, передають Патріоти України.

"У зв'язку з посиленими обстрілами Луганської Народної Республіки, ухвалено рішення про тимчасове призупинення роботи мобільного інтернету на території республіки", – заявив гауляйтер Луганщини.

Пасічник закликав жителів регіону "поставитися з розумінням" до відсутності нормальних для сучасного світу умов життя. За його словами, мобільний інтернет якимось чином загрожує життю луганських дітей.

"Найважливіше зараз - зберегти життя і здоров'я людей, особливо життя наших дітей", – заявив терорист.

Шанс на перелом ситуації? Україна зверталася до США щодо скасування заборони бити по РФ американською зброєю, - WSJ

субота, 18 травень 2024, 12:22

Україна зверталася до адміністрації президента США Джо Байдена з проханням зняти обмеження на використання наданої Штатами зброї для завдання ударів по військових об'єктах на території Росії, пише The Wall Street Journal. За даними американського видан...

Зеленський заявив, що Україна має лише чверть необхідного, щоб захистити небо

субота, 18 травень 2024, 11:57

Україна має лише близько 25 відсотків того, що їй потрібно для захисту з погляду протиповітряної оборони, повідомив президент Володимир Зеленський. Деталі: Зеленський сказав, що "120-130" винищувачів F-16 або інших сучасних літаків необхідно для того, ...