Шість метрів довжиною і 500 тон вибухівки: Путін видав лякалку про українські "підводні апарати" і став посміховиськом (відео)

Глава РФ Володимир Путін став посміховиськом після того, як видав лякалку про нібито українські "підводні апарати", які можуть знищити російські кораблі. За його словами, саме такі безпілотники спричинили "бавовну" в Севастополі, атакувавши фрегати Чорноморського флоту, передають Патріоти України.

Невідомим БПЛА російський диктатор приписам нереальні характеристики й можливості. Відбулося це на пресконференції, де він розповідав про "причини" виходу Кремля із зернової угоди.

"Ну, слухайте, це ж не жарти. Ось ці апарати: шість метрів довжиною, здається, 500 тонн вибухівки. Якщо влучить – немає зерна, корабля, нічого не залишиться. А винні будемо ми", – висловився Путін.

Перед тим він заявив, що Україна нібито атакувала ЧФ РФ за допомогою підводних і повітряних безпілотників. Вони, вважає кремлівський лідер, "частково рухалися гуманітарним коридором, організованим раніше для вивезення зерна з України", й спричинили вибухи в бухті. Нагадаємо: за даними російського міноборони, там отримав незначні пошкодження один із фрегатів, але західні розслідувачі кажуть, що йдеться щонайменше про три кораблі.

Видумка Путіна про "шестиметрові БПЛА" стала лиш приводом для чергових жартів у мережі. Користувачі підкреслюють, що "дід забувся випити таблетки", тож занурився у фантазії.

"У нього своя реальність. Хвора нелюдь. Нічого, ЗСУ підлікує пад*у", "6 метрів завдовжки і вага 500 тонн, серйозно?", "Чого вже дрібнитись. Сказав би, 12 м і 1000 т", "Піпл схаває. Як і фрегатик схавав, шкода, не проковтнув", "Мерзота вже по життю – скрізь винен, і не лише за зерно", "Господи, не можливо слухати його лепіт, роздерла б на молекули", "Це він про параметри своєї царь-бутилки розповідає для ботексної", "Помітьте: що не скаже, у всьому бреше", – коментували підписники.


Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...