Скандал з образою Путіна в ефірі: Нове керівництво "Руставі 2" прийняло рішення щодо журналіста Габунії

За словами нового гендиректора Паата Салія, журналіста звільнять відразу, як він повернеться з відпустки.

Георгій Габунія. Фото: скріншот з відео.

У грузинського телеканалу «Руставі 2» змінилося керівництво, і нові керівники звільнили журналіста Георгія Габунію, який образив в прямому ефірі президента Росії Володимира Путіна. Про це повідомляється на сайті телеканалу, передають Патріоти України.

Крім того, проти ведучого авторської програми буде подано позов до суду. Ініціатори вважають, що Габунія завдав телекомпанії фінансові збитки. За словами нового гендиректора «Руставі 2» Паата Салія, журналіста звільнять відразу, як він повернеться з відпустки.
Зазначається, що Габунія - не єдиний співробітник «Руставі 2», хто повинен готуватися до звільнення і буде відповідати в суді. Раніше повідомлялося, що журналіст Георгій Габунія в ефірі авторської програми на телеканалі «Руставі 2» з нецензурною лайкою звернувся до президента РФ Володимира Путіна.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...