Схожий на смітник із георгіївськими стрічками: На Харківщині знайшли шпиталь окупантів (фото)

Тимчасовий шпиталь та місце проживання окупантів у Чугуївському районі знайшли поліцейські. Відступаючи, російські війська залишили після себе розтяжки та міни, які знешкодили вибухотехніки. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області, передають Патріоти України.

"Під час огляду деокупованої території селища Чкаловське на комбінаті хлібопродуктів правоохоронці виявили пункт з медичної допомоги росіян та місце, де мешкали російські військовослужбовці. На території підприємства ворожі війська залишили руїни та купу сміття, серед якого шприці російського виробництва, медикаменти, георгіївські стрічки та російська військова форма", — розповіли поліцейські.

Правоохоронці знайшли кілька листів від дітей окупантам, які воюють в України. Усі вони від школярів із Санкт-Петербурга з однаковим текстом. "Листи мають різний підпис та почерк, єдина відмінність — імена авторів. Можна припустити, що текст дітям надиктували в учбовому закладі", — додали у поліції.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...