Скоро друкувати нові доведеться: У Москві випустили карти Росії з анексованими територіями України (фото)

У Росії надрукували карти РФ із анексованими українськими територіями. У картах, окрім фактично окупованих агресором частин Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей, окупанти "прималювали" собі також території, які так і не змогли захопити, зокрема західну частину Донецької області або місто Запоріжжя, повідомляють Патріоти України.

Про старт продажу "нових карт Росії" оголосили пропагандисти Кремля. Передбачливо ці "фількіні грамоти" друкують "малими тиражами", у мережі над жалюгідними потугами РФ продемонструвати "приростання територіями" відверто знущаються.

Пропагандисти РІА Новини повідомили, що у Москві почали продавати "нові карти Росії".

"Карти Росії з новими територіями на підставі даних Росреєстру. Карта друкуватиметься штучно, у тому числі малими тиражами", – цитують вони заяву представників Центру картографії РФ.

"Логічно, куди там великі тиражі, якщо кордони мало не щодня змінюються", – прокоментували чергове "досягнення" держави-агресора у Twitter російського опозиціонера-політв'язня Андрія Пивоварова.

Примітно, що окрім Криму та фактично окупованих частин Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей, жодну з яких РФ не контролює повністю, у Росії вирішили "прималювати" собі й ті частини згаданих регіонів України, які російські окупаційні війська так і не змогли захопити . Наприклад, як "російські" на карті позначені західна частина Донецької області та місто Запоріжжя.

У мережі користувачі відверто потішаються з безглуздих потуг держави-агресора переконати світ і самих себе в "розширенні території РФ". "Небезпечно зараз карти випускати. Можна і у в'язницю сісти за невідповідність лінії партії. А лінія, точніше кордон, точно нікому не відома", "Дайте, будь ласка, карту Росії - Вам за яке число?", "Нехай беруть приклад з Яндекса: тому кордони невідомі. Тільки назви країн залишив чомусь. А це вже шизофренія якась", "Яка маячня, хочуть картинку на реальність натягнути", "Контурні карти в комплекті зі зникаючим фломастером", "Я б на їхньому місці , З метою економії фарби, друкував карти без Кенігсберга, Кавказу, Уралу, Сибіру та Далекого Сходу", - пишуть люди.

Винищувач п'ятого покоління Kaan. Як передова розробка показала слабкі та сильні сторони Туреччини, яка змагається з Заходом за вплив в Європі, Азії, Африці

неділя, 19 травень 2024, 6:15

Винищувач Kaan став свідченням одразу двох речей: технологічного розвитку оборонної промисловості Туреччини, а також вельми великої залежності турецької оборонної промисловості від Заходу. . У лютому 2024 року Туреччина успішно провела перший випробув...

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 0:45

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...