Скрепи всіх мастей мають сидіти вдома: Скандальна рашистська співачка засудила колег з шоу-бізу за гастролі по Україні - "оплачуєте зарплату вбивцям російських дітей"

Подруга "гібридів" Путіна Юлія Чичеріна, яка регулярно навідується з концертами в «ЛДНР» і підтримує ідеї «русского мира», звернулася до колег з РФ "мати совість", зазначають Патріоти України. Посібниця терористів закликала московських шоубізників відмовитися від гастролей в Україні.

В якості аргументу, рашистка запевнила, що своїми виступами артисти спонсорують «вбивства російських дітей». Україну Чичеріна назвала «новою західною колонією».

«Нагадаю всім співвітчизникам, хто гастролює в Києві – ваші концерти – це фінансова участь і моральна підтримка вбивств мирного населення Донбасу ВСУ і нацбатами, навіть якщо ви не знаєте цього і ви за все хороше, за мир і дружбу і любите діточок, особливо своїх – співаючи пісеньки в новій західній колонії, колишній УРСР, ви оплачуєте зарплату і вбивцям російських дітей», – написала співачка у Facebook.

Користувачі Мережі під постом Чичеріної запропонували вирішення питання щодо російських зірок-гастролерів. Деякі запропонували ввести штрафи, знайшлися і ті, хто закликав не вв’язувати артистів у політичні баталії.

«Має бути громадський осуд, це коли рублем по цим концертуючим. А так вони нам за допомогою своєї медіатусовки нав’язують цих Ротару та інших», «Наші артисти – плоть від плоті нашого народу. Вони б швидко перестали на Україну їздити, якщо б за це в Росії на їх концерти перестали ходити. Але, на жаль, всім пофігу», «Не лізла б Ви, Юлія, у справи яких не знаєте….. та інших не втягували. Артисти для народу, а не для політиків», – писали юзери.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...