Скромна церемонія: Британська королівська родина показала весілля принцеси Йоркської Беатріс (фото)

Принцеса Беатріче була одягнена у старовинну сукню Нормана Хартнелла та інкрустовану діамантами тіару королеви Марії, яка належить її Величності Королеві.

У мережі з’явилися фото з весілля принцеси Йоркської Беатріс та італійського бізнесмена Едоардо Мапеллі Моззі у церкві Віндздора. Королівська сім’я опублікувала їх на Facebook, передають Патріоти України.

«Вітаємо Преосвященну княгиню Беатріче та пана Едоардо Мапеллі Моззі!», – йдеться у публікації.

Молодята одружилися на невеликій приватній церемонії в каплиці Всіх Святих у Королівській ложі Віндзора у п’ятницю 17 липня. Принцеса Беатріче та містер Едоардо Мапеллі Моззі відсвяткували своє весілля з найближчими родичами.

Принцеса Беатріче була одягнена у старовинну сукню Нормана Хартнелла та інкрустовану діамантами тіару королеви Марії, яка належить її Величності Королеві. Тіару її Величність носила у день весілля у 1947 році. Церемонія стала можливою після того, як в країні послабили карантин і дозволити проводити весілля з 30 гістьми.


Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...